Jag är

Där är du! Morjens!

Här är jag

Här i London

Min dotter kallar mig landefaijan från Hangö, ni vet ”the South”.
För tillfället bor jag i Stockholm.

Till vardags gör jag det som många andra gör, jobbar. Jag säljer mysiga produkter till människor som vill njuta av tiden. Där solen skiner och vinden och regn inte stör. Ofta är det rätt spännande när kunden hittar en lösning på sina önskningar och drömmar.

På fritiden gör jag annat roligt (om inte svärris är på besök), bland annat aktier och fotografering.

Men det som gör mig riktigt ”heffa” enligt min dotter är mina övriga intressen. Jag paraglider, äter pasta carbonara eller letar efter den perfekta barberaren. På veckoslutet brygger jag espresso, dricker fredagsviner, kockar i köket och är ”konjakkimies” på stans mysigaste café.

Följ med! Vi kanske ses i J&N, hos barberaren eller på Cronan i Gamla Stan!

Välkommen! Tervetuloa!Siinähän sinä olet! Terve!

Tässä minä itse

Tässä minä itse

Tässä minä itse

Tyttäreni kutsuu minua landefaijaksi, pikku Hangosta ”the south”. Tällä hetkellä asun Tukholmassa.

Arkisin teen sitä samaa kuin muutkin, työtä. Nykyään esittelen ja myyn nautintoa antavia tuotteita ihmisille jotka haluavat nauttia elämästä. Siellä aurinko paistaa ja tuuli ja sade ei häiritse. Yleensä palkitsevaa, kun asiakas löytää ratkaisun haveilleen ja unelmilleen.
Vapaa-aikana teen muuta hauskaa (jos ei anoppi ole kylässä), osakesalkkua rakennellen, valokuvaan, teen viikonloppuisin syötävää, josta päivityksiä löytyy täältäkin. Mutta se joka tekee minusta oikein makean, ainakin tyttäreni mielestä on minun muut harrastukseni. Harrastan varjoliitoa, matkustelen ja etsin sitä täydellistä parturia, joka ajaa partani veitsellä. Tietenkin nautin myös ”hyviä” viinejä (elämä on liian lyhyt juodaksemme huonoja viinejä) – ja viikonloppuisin pientä kokeilua kotikeittiössä.

Minä myös lenkkeilen kotinurkilla. Viikonloppuisin syön aamuisin puuroa, jossa on mustikoita, voita, auringonkukan- ja kurpitsan siemeniä, saksanpähkinää, oliiviöljyä ja kanelia, inkivääriä.. kaikilla herkuilla siis. Keitetty muna ja espresso kuuluu myös rutiineihin. Joskus teen avecille kunnon vahvan espresson. Istuskelen myös lauantaisin, karkkipäivänä pikkutärkeänä suosikkikahviloissani ja nautiskelen namuani.

Kuka tietää! Voimme hyvin törmätä herkussa, parturin odotussalissa tai cityn kaduilla hikipisarat otsalla.

Tosi hienoa että olet mukana ja otan mielelläni vastaan vinkkejä kaupungin tapahtumista. Nauti lukemisesta!

Tervetuloa!

Comments are closed.